"Gyomaendrőd az én városom fotópályázat"

„Gyomaendrőd az én városom fotópályázat”

A Kállai Ferenc Művelődési Központ

fotópályázati felhívása diákok számára

 

„Gyomaendrőd az én városom fotópályázat” - a gyomaendrődi kulturális intézmények, tájházak, gyűjtemények, könyvtár, képtár, turisztikai látványelemek, természeti értékek - sajátos hangulatú, egyéni látásmódot tükröző kültéri alkotások beküldésére.

A pályázat fővédnöke: Toldi Balázs, Gyomaendrőd város polgármestere.

A pályázat legfontosabb részletei:

Keress olyan különleges, apró részletet, amit a helyi lakosok, látogatók lehet, hogy észre sem vesznek vagy fotózz olyan különleges szemszögből, ami másnak eszébe sem jutna!

Pályázati feltételek: 

A képek 2020/21-ben készült saját munkák legyenek. Egy pályázó max. 2 darab, szabadon választott fotográfiai eljárással készült, színes és/vagy monokróm képpel nevezhet. A pályázó gyomaendrődi állandó lakhellyel rendelkező, vagy Gyomaendrődön tanuló diák.

Kategóriák: 7-8. és 9-12. osztályosok

Nevezési díj: nincs

A beküldéskor az email tárgyához kérjük beírni: „Gyomaendrőd az én városom fotópályázat”

A levélben kérjük feltüntetni: az alkotó nevét, iskoláját, osztályát, felkészítő tanára nevét, a kép címét. Kérünk a szülő/gondviselő részéről egy hozzájáruló nyilatkozat csatolását. (Hozzájáruló nyilatkozat letölthető a gyomaimuvhaz.hu/Felhívások címszónál.)

A beküldött kép(ek) formátuma jpg, mérete az eredeti jpg fájl mérete legyen. A hosszabbik oldal minimum érje el a 2500 pixelt. Kérjük, hogy a képeket az emailhez csatolják, egyéb fájlküldő rendszeren keresztül érkező fotókat nem áll módunkban fogadni.

Közönségszavazásra is lehetőség lesz: A Kállai Ferenc Művelődési Központ facebook oldalára felkerülő képalbumban 2021. március 12-16-e között.

Díjazásra kerül kategóriánként az első 3 és az 1-1 közönség díjas fotó, melyek nyomtatott formában kiállításra kerülnek 2021 első félévében, amint a járványügyi helyzet engedi. A kiállítás megnyitóján további oklevelek, könyvjutalmak kerülnek átadásra, melynek időpontja később kerül meghatározásra. A díjazott alkotások az intézmény épületében folyamatosan megtekinthetők lesznek.

A képeket a kfkk.gyomaendrod@gmail.com címre kell beküldeni.

Határidő: 2021. március 10.

További információt lehet kérni a pályázati felhívással kapcsolatban Szűcs Martin Andrástól

Tel.: 66/283-524  email: kfkk.gyomaendrod@gmail.com címen lehet.

Az eredeti pályázati felhívás a gyomaimuvhaz.hu oldalon található