XXII. Gyomaendrődi Nemzetközi Halfőző Verseny

Idén 22. alkalommal várjuk baráti társaságok, családok, civil szervezetek jelentkezését!

Jelentkezés: 66/283-524 -es telefonszámon, vagy kfkk.halfozo@gmail.com e-mail címen.

Főzőkategóriák:
• 1. Tiszai-körösi jellegű halászlé
• 2. Dunai jellegű halászlé
• 3. Egyéb hallé (korhely hallé, halcsorba, stb.)
• 4. Egyéb halétel (harcsapaprikás, füstölt hal, sült hal, stb.)
• Zsűri elnöke: Tímár Attila mesterszakács
Díjazás:
A főzőcsapatok főzőkategóriánként oklevél formájában bronz, ezüst és arany minősítést kapnak. Főzőkategóriánként az arany minősítést elért főzőcsapatokból az első három legjobb ételt elkészítő csapat kerül elismerésre és díjazásra.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tímár Attila mesterszakács látványfőzéssel színesíti a programokat, ahol lehetőség lesz hallé, illetve halászlé vásárlására.

HALLÉ: ELŐVÉTELBEN: 1000 FT,  HELYSZÍNEN: 1200 FT.

HALÁSZLÉ: ELŐVÉTELBEN: 1500 FT, HELYSZÍNEN: 1700 FT.

 

Időpont: 
2020. augusztus 21. (péntek) 08:00 - 23:59
Helyszín: 
Gyomaendrőd, Erzsébet Liget
Cím: 
5500 Gyomaendrőd, Kossuth Lajos út 9.
XXII. Gyomaendrődi Nemzetközi Halfőző Verseny
XXII. Gyomaendrődi Nemzetközi Halfőző Verseny